Fiets clinics NederlandGroepen

Wil je eens wat anders doen vandaag? Een leuke ochtend met familie, vrienden, vriendinnen of collegae. Wat dacht je van:

Mtb clinic met toertocht door natuurgebied.

Allereerst leer je in een heuse clinic diverse technieken om beter te kunnen mountainbiken. Remmen, schakelen, bochten nemen, klimmen en afdalen is in de bossen allemaal anders dan op een verhard fietspad. Door middel van uitleg en een spelelement leer je de basistechnieken van het mountainbiken.

Aansluitend volgt een tocht door de bossen over echte mountainbikepaden. Aangepast aan het tempo van de groep.

Teambuilding

Wil je je team versterken, elkaar beter leren kennen of zomaar een hele leuke dag beleven?

Met de mountainbike vertrekken we het bos in. Na eerst wat technieken geleerd te hebben krijg je een aantal moeilijkere opdrachten die je op de fiets moet uitvoeren. Hoe je de opdracht kunt laten slagen zal in teamverband bekeken moeten worden.

Familie- of bedrijfsfeest

Huur eens een exercisetrack. Met de fiets een aantal verschillende obstakels nemen. Een ervaren fietsvaardigheidsinstructeur is daarbij aanwezig om te zorgen dat alles veilig verloopt.

Arrangementen

Na een aantal uurtjes gefietst te hebben heerlijk afsluiten met een kopje thee, koffie of fris, tot een compleet verzorgd diner.

Coaching

Via het bedrijf meedoen aan een feitsspectakel of festival? Laat je begeleiden door een coach die je vertelt hoe je het beste kunt trainen en wat er allemaal meer bij komt kijken.


Maak een afspraak wanneer je het uitstapje met ons wilt plannen.