Fiets clinics NederlandGroepsclinic

Wil je eens wat anders doen vandaag? Een leuke ochtend met familie, vrienden, vriendinnen of collegae.

Mtb clinic met toertocht door natuurgebied.

Allereerst leer je in een heuse clinic diverse technieken om beter te kunnen mountainbiken. Remmen, schakelen, bochten nemen, klimmen en afdalen is in de bossen allemaal anders dan op een verhard fietspad. Door middel van uitleg en een spelelement leer je de basistechnieken van het mountainbiken.

Aansluitend volgt een tocht door de bossen over echte mountainbikepaden. Aangepast aan het tempo van de groep. Genieten van de natuur, over vlakke paden of een workout met veel klimmen en afdalen, alle wensen zijn hierin mogelijk. Een goede conditie is niet nodig, het gaat om de techniek die je eerder op de dag geleerd hebt. De clinic en tocht duren samen ongeveer 3 uur.

City stairway

Heb je al wat meer ervaring en en je op zoek naar een heel aparte uitdaging met je team, doe dan eens mee aan de "City stairway". Een tocht door Nijmegen, klimmen over steile paden en wegjes, afdalen en klimmen over trappen. Beleef een heuse mountainbike toer zonder bos of heide. Deze tocht is niet altijd mogelijk, en wordt zoveel mogelijk aan het eind van de namiddag of begin van de avond gereden. Een echte "try before you die" ervaring.

Maak een afspraak wanneer je het uitstapje met ons wilt plannen.