Fiets clinics NederlandPersonal training

Door de aanwezige kennis kunnen we sportbegeleiding op maat aanbieden.

Mensen die een bepaald doel voor ogen hebben kunnen wij bijstaan met een persoonlijke training. Helemaal afgestemd op de persoon zelf, ook al traint of fietst deze in een groep. Het maakt daarbij niet uit wat dat doel is. De Alpe d'Huzes fietsen, een locale toertocht, of het winnen van een wedstrijd. Maar ook een doel dichter bij huis, weer fietsen na een verschrikkelijke ziekte, kanker of artrose, of omdat je knieŽn pijn doen tijdens het lopen.

In samenspraak met je huisarts, fysiotherapeut of vodingsdeskundige wordt door ons een plan gemaakt waarbij het einddoel de motivatie is om er voor te gaan.

Aanpak

In samenspraak met jezelf, je omgeving en eventueel medici wordt een periodeplan opgesteld. In het begin worden de trainingen intensief begeleid. Tijdens de trainingen wordt je geleerd hoe je steeds meer zelfstandig kunt trainen. Afhankelijk van de resultaten wordt de begeleiding tijdens de training afgebouwd. Onze rol van trainer / instructeur veranderd langzaam naar coaching en ondersteuning.