Fiets clinics NederlandTeambuilding

Wil je je team versterken, elkaar beter leren kennen of zomaar een hele leuke dag beleven? Doe dan een dag teambuilding.

Allereerst leer je in een heuse clinic diverse technieken om beter te kunnen mountainbiken. Remmen, schakelen, bochten nemen, klimmen en dalen in de bossen is allemaal anders dan op een verhard fietspad. Door middel van uitleg leer je de basistechnieken van het mountainbiken. Tijdens de training komen ook een aantal spelelementen op de fiets aan de orde waarbij overleg, sportiviteit en samenwerking noodzakelijk is. Je krijgt ook een aantal moeilijkere opdrachten die je op de fiets moet uitvoeren. Hoe je de opdracht kunt laten slagen zal in teamverband bekeken moeten worden.

Aansluitend volgt een tocht door de bossen over echte mountainbikepaden. Alles is aangepast aan het tempo van de groep. Genieten van de natuur, over vlakke paden of een workout met heel veel klimmen en afdalen, alle wensen zijn hierin mogelijk. Een goede conditie is niet nodig. Het gaat om de techniek die je eerder op de dag hebt geleerd.

Na een halve dag teambuilding ontstaat een hechtere groep waarbij iedereen meer respect voor elkaar heeft. Het team profileert zich evenzo in het bedrijf of in de school en heeft meer voor elkaar over.


Maak een afspraak wanneer je de teambuilding met ons wilt plannen.